WEBSHOP

Tesla okos füstérzékelő (TSL-SEN-SMOKE)

10241 Ft ÁFA-val

Cikkszám: DC_teslaTSLSENSMOKE Kategória:

Beérkezési idő: 4 nap

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Tulajdonságok:

Intelligens érzékelő, amely figyelmeztet, ha füst van a házában A Tesla Smart Sensor Smoke segítségével nem kell attól tartania, hogy háza porrá és hamuvá válik. Technológiája időben észleli a veszélyt, és telefonon vagy táblagépen keresztül értesíti Önt. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az észlelt problémára és megoldja azt.

Egyszerű alkalmazásFontos, hogy a lehető leggyorsabban tájékozódjon a veszélyes helyzetről. Éppen ezért, ha az érzékelő füstöt észlel, akkor riasztást indít, és az okos alkalmazás egyidejűleg értesít.

Első a megbízhatóság A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő a ZigBee rendszer alapján működik. Ez egy nagyon stabil protokoll, amely többek között kölcsönös kommunikációt tesz lehetővé a ZigBee protokollt is használó intelligens otthoni funkciók között.

Hatótávolság akár 50 m A ZigBee rendszer 50 m-es hatótávjáról ismert. Ez lehetővé teszi, hogy az érzékelő a ház minden sarkát lefedje.

A praktikusságot stílussal ötvözi A Tesla Smart Sensor Smoke nemcsak minimalista dizájnjával fog lenyűgözni, amely bármilyen belső térbe illeszkedik, hanem praktikus akkumulátoros tápellátásával is. Csak egy elem szükséges a hosszú távú működéshez. És ha az akkumulátor lemerült, automatikusan jelzi, hogy cserélni kell.

Mindez egy alkalmazásban A Tesla Smart Sensor Smoke érzékelő teljesen vezeték nélküli, és egy alkalmazáson keresztül kommunikál okostelefonjával vagy táblagépével. Az alkalmazás gyorsan letölthető, könnyen telepíthető és beállítható. A ZigBee protokollnak köszönhetően okosotthoni eszközeit is egy alkalmazáson keresztül vezérelheti.

Kommunikáció asszisztenseken keresztül Az Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek még élvezetesebbé teszik az érzékelő használatát, valamint az okosotthon egyéb funkcióit. Felismerhetik hangparancsait, és továbbadhatják azokat az eszközöknek.

Érzékeli a téves riasztásokat Hogy otthonának ez a nélkülözhetetlen tulajdonsága igazán okos, azt az is bizonyítja, hogy nem lehet átverni. Az érzékelő belsejében lévő füstérzékelők hőérzékelőkkel vannak kombinálva. Ha füstöt vagy emelkedett hőmérsékletet észlel, automatikusan riasztást indít.

További információk

Garancia

1 év

Gyártó

Tesla

EAN

8596115811058

Gyári cikkszám

TSL-SEN-SMOKE

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tesla okos füstérzékelő (TSL-SEN-SMOKE)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük