WEBSHOP

Delock tépőzáras kábelkötegelő 203x20mm 5db fekete (19606)

2 974 Ft

Cikkszám: DC_delock19606 Kategória:

Kiszállítás:
– Budapesten 24 órán belül (nyitvatartási időben)
– Vidékre 1-3 napon belül

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Tulajdonságok:Ezek a Delock befűzős kábelkötegelők ideálisak például önálló kábelek, vezetékek, tömlők és csövek helytakarékos összekötésére.

Újrahasznosítható befűzős megoldása miattA szalagot használva a kábelkötegelő biztonságosan hozzáerősíthető egy kábelhez, így a kábelkötegelő nem veszik el. A kábelkötegelő tépőzárja lehetővé teszi annak gyors ráerősítését és eltávolítását. A hurok a szalagon biztosítja az erős, stabil és biztonságos kötegelést.

Azonosítási opcióA tépőzáras rögzítők egyenként feliratolhatók, hogy az összefogott kábeleket meg lehessen különböztetni egymástól.

Tökéletesen rendezett és rugalmasA befűzős kábelkötegelők kompatibilisek mindenféle kábelekkel például hálózati-, USB- HDMI- töltő- és tápkábelekkel stb. Akár irodabán, otthon vagy munkában a kábelek mindig tökéletesen rendezettek és így egy általánosan szakszerű benyomást keltenek. A befűzős kábelkötegelők a legjobb megoldást nyújtják a dolgok elrendezésére, és megelőzik a kábelek összegubancolódását.

Hosszúság: kb. 203 mm Szélesség: kb. 20 mm Hurok a kábelhez való rögzítéshez Hurkolható rögzítő többszöri felhasználáshoz

További információk

Garancia

Nincs

Gyártó

DeLock

EAN

4043619196067

Gyári cikkszám

d19606

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delock tépőzáras kábelkötegelő 203x20mm 5db fekete (19606)” értékelése elsőként